Home - Kunstcollectie

Kunstcollectie voor de verkoop en kunstuitleen

Op onze website ziet u een selectie van de schilderijen die we vast in onze collectie hebben. Wilt u alle schilderijen, beelden en sieraden zien dan komt u even langs onze galerie. Naast de zéér flexibele mogelijkheden biedt onze Galerie/Kunstuitleen u vooral een zeer uitgebreide, continu vernieuwende, en vooral spannende collectie moderne Nederlandse en Russische kunst tegen concurerende en betaalbare prijzen! Bij Kunst4iedereen kunt u elke schilderij kopen (zie aankoopregeling), lenen/huren of in opdarch laten vervaardigen ( denk aan een portret, dieren portret, geboortekaart, stilleven, grafiek, bloemenschilderijen ). We zijn ook gesecialeseerd in grote maten schilderijen (olieverf , acryl of gemengde technieken schilderijen). Deze schilderijen kunnen op elke gewenste maat vervaardigd worden.

Onze schilderijen zijn zeer kleurrijk en bevatten een heleboel kleuren daarom kunnen ze niet per kleur gedefinierd worden. U kunt zoeken of per categorie of per kleurtint: warm of koud.

Kleurrijke schilderijen met warme kleuren

 

Kleurrijke schilderijen met koude kleuren

Schilderijen met bloemen Kleurrijke fantasieschilderijen Aquarellen van mensen
Bloemen >> Fantasie >>

Mensen >>

 

Schilderijen met als inspiratiebron de natuur Collectie met stillevens Bijzondere geschenken voor relaties of als cadeau
Natuur >> Stillevens >> Handbeschilderde dienbladen>>

Onze collectie bestaat uit originele schilderijen en Giclée prints van de superior kwaliteit. Al onze schilderijen worden met olieverf, acrylverf of aquarel met penseel op doek, papier of paneel geschilderd. Vaak wordt tevens met mix van goud, koper en zilver gewerkt.

Ook wordt veel zorg besteed aan de technische aspecten van het werk. Er worden alleen de beste materialen gebruikt: zuiver en sterk linnen of katoen, speciaal geprepareerde panelen en de beste kwaliteit verf. Kunst4iedereen levert Giclée prints met de allerbeste kwaliteit. Voor de digitalisatie van originele kunstwerken, gebruiken wij namelijk de Cruse Synchron Table scanner. Niet voor niets hebben ook de bekende musea in de wereld, waaronder ons eigen Rijksmuseum te Amsterdam, deze keuze gemaakt. De prints worden uitsluitend met uiterst betrouwbare hoog-gepigmenteerde waterbestendige archival pigment inkten gedrukt. Deze inkten hebben nog altijd de langst mogelijke houdbaarheid. Zo kunnen we absoluut de beste kwaliteit garanderen.

Daarom zijn we ook het enige bedrijf die keiharde garantie op de schilderijen en Giclée printen geeft! Een verantwoordelijke omgang met het milieu is een zaak voor ons allemaal: de fabrikant van de grondstoffen, de productproducent, de kunstenaar en de eindgebruiker.