Home - Ons bedrijf

Inspirerende schilderijen voor uw woning en kantoor

Dankzij exclusieve schilderijen van Kunst4iedereen zal uw woning of kantoor een hoogwaardige en warme uitstraling krijgen. Schilderijen die geheel bij uw interieur, smaak en stijl aansluiten.

Onze bedrijfvisie kan in vijf woorden worden samengevat: kwaliteit, exclusiviteit, innovatie, service en klantgerichtheid.

Kunst4iedereen is flexibele organisatie van enthousiaste mensen, met gevoel voor stijl en kleur, die goed luisteren naar uw wensen en voor elke situatie met bijzondere oplossingen kunnen komen.
Wij kwamen tot het besef dat het voor veel mensen niet makkelijk is om een schilderij te vinden dat direct aanspreekt, stimuleert en ook nog eens bij het budget past. Na een lange zoektocht naar het juiste werk komt men vaak tot de conclusie dat kunst niet voor hen is weggelegd.

Er zijn veel galerieën die exclusieve, maar tegelijk vaak onbetaalbare schilderijen aanbieden. Bij veel kunstuitleencentra is het niveau van de schilderijen helaas erg laag. We zijn in tegenstelling tot kunstcentra en andere aanbieders flexibel qua leasetermijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij ons een schilderij voor één dag of langer te huren.

Kunst4iedereen is opgericht om mensen precies dat ene exclusieve schilderij, dat voor hem of haar geschilderd lijkt te zijn, te helpen vinden. We staan daarbij altijd tot uw dienst!

kunst4iedereen-ons-bedrijf-haarlem-leine houtstraat-104