Home - Zakelijk - Uitleenmogelijkheden - Huren en sparen

 

Kunst huren schilderij rode bessen en blauw lucht kunst4iedereen    Kunst huren schilderij licht in het donker kunst4iedereen

Huren en sparen

U betaalt een vast tarief per kunstwerk vanaf € 30,- per maand (exclusief BTW). Van dit maandbedrag spaart u de helft. Bij kunst huren en sparen zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Het opgebouwde spaartegoed kan worden aangewend voor de aankoop van kunstwerken of relatiegeschenken. Indien u voor deze mogelijkheid kiest, dan betaalt u een klein maandbedrag, gerelateerd aan de aankoopwaarde: 1,5 procent (of 3,5 procent voor de kunstwerken met waarde onder € 1250,00) voor de uitleen en 1,5 procent (of 3,5 procent voor de kunstwerken met waarde onder € 1250,00) voor de opbouw van een spaartegoed.

Raakt u aan het kunstwerk gehecht, dan heeft u altijd het recht om het te kopen tegen de oorspronkelijke prijs met aftrek van het door u opgebouwde spaartegoed. Bent u er op uitgekeken of ziet u iets mooiers? Geen probleem, dan ruilt u het gewoon voor een ander werk naar keuze.

Neem contact op met Kunst4Iedereen